Pages

Thursday, 7 April 2011

MINGGU-MINGU YANG MEMBZKAN...

 BLOG INI UNDER RENOVATION.. MAAF.....  BERYTUNGKUS LUMUS MENYIAPKAN FINAL YEAR PROJECT, X SEMPAT NK UPDATE BLOG

Thursday, 17 February 2011

trying on architecture


Bangunan Pentadbiran Johor | architecture

perkara yang paling aku minati di dalam adalah architecture. sememangnya jika dilihat architecture yang moden atau yang old skool, mmg membuatkan kita rase teruja, aku sanggup beli UWA semata-mata nak main architeccture nim.. sekarang dalam proses belajar lagi.. =)

Pattern



Bangunan Pentadbiran Johor | Pattern

Need New shoes?



Pasar Karat | JB

Wednesday, 16 February 2011

Trying ROL | Room



ROL | my room

balik kelas tadi, aku tengok langit birru sangat.. tengok awan dia bersih putih.. mase ni jam kul 1, panas terik lagipun semalam aku baru je tanya kawan2 kat group FB cmne nk buat ROl.. terus aku praktik.. tp sayang ROl dah kurang skit.. takpe, at least aku try dulu, pasni aku try lagi.. ^^,

UTM ku, banyak art sebenarnya...



Fakulti Kimia | pattern


aku sebenarnya teruja kat UTM ni, banyak architecture yang cun-cun..cuma aku xde kesempatan lagi nak shoot. mmg kalau aku lalu kawasan UTM mmg  banyak mende yang terlintas kat kepala aku, urban, repeatation, [atten, still alive tapi tu la mase selalu xde. ni aku shoot bila dah aku dah free sgt baru la kuar, biasanya shoot sorang-sorang je, membe-membe semua bizi time aku free..hehe ^^,

Sunset




Sunset | UTM

Waktu ni aku lepas test aku balik, tgk awan kat langit cantik sangat... cepat-cepat aku balik, kuarkan gear dari dry box cepat galas pegi cari port nak amek sunset... ni la hasilnya.. walaupun tak cantik, aku puas hati jugak sekurang-kurang gambar ni dekat-dekat dengan apa yang aku tengok dengan mata kasar.. =)

Trying shoot on night



MASJID ABU BAKAR | NIGHT SHOOT


Adalah menjadi kesukaran bagiku untuk menangkap subjek pada waktu malam... puas ku main-main dengan shutter dan apeture, hanya ini yang mampu ku tangkap buat mase ni.. ^^,

Think on your life, it is happening and colourful day?



Still Alive |  Life Is So Colourful


dlm banyak-banyak gambar, ni la antara aku suka. ceria je gambar ni. gambar ni aku snap mase aku on the way balik JB dari ganung. mase tu abang aku drive, aku tengok dari jauh bangunan warna warni, dalam kepala aku mmg aku nak berenti shoot wat urban or still alive, tp mase tu cepat-cepat aku suruh abg aku berenti, dengan tangkas aku amek gear amek 3,4 keping .xbes jugak lame-lame sebb macm takut jugak, orang pelik tengok aku amek kat tepi jalan. kalu leh masuk dalam gate dia mest bes, amek low angle..  T_T

Assalamualaikum..........

salam perkenalan  (^^,)


Ini adalah blog ambe yang kedua yang mendapat ilham dari blog yang pertama www.lensperjalananhidup.blogspot.com dimana koleksi-koleksi gambar yang diambil dalam proses pembelajaran di dalam fotografi dan memberikan gambar yang lebih berkualiti  =). diharap dengan wujudnya blog ini sahabat dapat memberi komen dan kritikan.. masih dalam tempoh renovation.. >_<
 

Sample Text

salam perkenalan (^^,) Ini adalah blog saya yang kedua dimana koleksi-koleksi gambar yang diambil dalam proses pembelajaran di dalam fotografi. diharap dengan wujudnya blog ini sahabat dapat memberi komen dan kritikan..

blog saya yang pertama

www.lensperjalananhidup.blogspot.com
Powered by Blogger.

Followers

Jom borak-borak ^^,


ShoutMix chat widget

Labels

Labels