Pages

Wednesday, 16 February 2011

Think on your life, it is happening and colourful day?



Still Alive |  Life Is So Colourful


dlm banyak-banyak gambar, ni la antara aku suka. ceria je gambar ni. gambar ni aku snap mase aku on the way balik JB dari ganung. mase tu abang aku drive, aku tengok dari jauh bangunan warna warni, dalam kepala aku mmg aku nak berenti shoot wat urban or still alive, tp mase tu cepat-cepat aku suruh abg aku berenti, dengan tangkas aku amek gear amek 3,4 keping .xbes jugak lame-lame sebb macm takut jugak, orang pelik tengok aku amek kat tepi jalan. kalu leh masuk dalam gate dia mest bes, amek low angle..  T_T

0 comments:

Post a Comment

 

Sample Text

salam perkenalan (^^,) Ini adalah blog saya yang kedua dimana koleksi-koleksi gambar yang diambil dalam proses pembelajaran di dalam fotografi. diharap dengan wujudnya blog ini sahabat dapat memberi komen dan kritikan..

blog saya yang pertama

www.lensperjalananhidup.blogspot.com
Powered by Blogger.

Followers

Jom borak-borak ^^,


ShoutMix chat widget

Labels

Labels