Pages

Wednesday, 16 February 2011

Trying ROL | Room



ROL | my room

balik kelas tadi, aku tengok langit birru sangat.. tengok awan dia bersih putih.. mase ni jam kul 1, panas terik lagipun semalam aku baru je tanya kawan2 kat group FB cmne nk buat ROl.. terus aku praktik.. tp sayang ROl dah kurang skit.. takpe, at least aku try dulu, pasni aku try lagi.. ^^,

0 comments:

Post a Comment

 

Sample Text

salam perkenalan (^^,) Ini adalah blog saya yang kedua dimana koleksi-koleksi gambar yang diambil dalam proses pembelajaran di dalam fotografi. diharap dengan wujudnya blog ini sahabat dapat memberi komen dan kritikan..

blog saya yang pertama

www.lensperjalananhidup.blogspot.com
Powered by Blogger.

Followers

Jom borak-borak ^^,


ShoutMix chat widget

Labels

Labels