Pages

Wednesday, 16 February 2011

UTM ku, banyak art sebenarnya...



Fakulti Kimia | pattern


aku sebenarnya teruja kat UTM ni, banyak architecture yang cun-cun..cuma aku xde kesempatan lagi nak shoot. mmg kalau aku lalu kawasan UTM mmg  banyak mende yang terlintas kat kepala aku, urban, repeatation, [atten, still alive tapi tu la mase selalu xde. ni aku shoot bila dah aku dah free sgt baru la kuar, biasanya shoot sorang-sorang je, membe-membe semua bizi time aku free..hehe ^^,

1 comments:

Photo by S.Roma said...

Hai,

Ni blog ko ke? follow aku pls...

http://photobysroma.blogspot.com/

Post a Comment

 

Sample Text

salam perkenalan (^^,) Ini adalah blog saya yang kedua dimana koleksi-koleksi gambar yang diambil dalam proses pembelajaran di dalam fotografi. diharap dengan wujudnya blog ini sahabat dapat memberi komen dan kritikan..

blog saya yang pertama

www.lensperjalananhidup.blogspot.com
Powered by Blogger.

Followers

Jom borak-borak ^^,


ShoutMix chat widget

Labels

Labels