Pages

Wednesday, 16 February 2011

Sunset




Sunset | UTM

Waktu ni aku lepas test aku balik, tgk awan kat langit cantik sangat... cepat-cepat aku balik, kuarkan gear dari dry box cepat galas pegi cari port nak amek sunset... ni la hasilnya.. walaupun tak cantik, aku puas hati jugak sekurang-kurang gambar ni dekat-dekat dengan apa yang aku tengok dengan mata kasar.. =)

0 comments:

Post a Comment

 

Sample Text

salam perkenalan (^^,) Ini adalah blog saya yang kedua dimana koleksi-koleksi gambar yang diambil dalam proses pembelajaran di dalam fotografi. diharap dengan wujudnya blog ini sahabat dapat memberi komen dan kritikan..

blog saya yang pertama

www.lensperjalananhidup.blogspot.com
Powered by Blogger.

Followers

Jom borak-borak ^^,


ShoutMix chat widget

Labels

Labels